Pergola s PVC střechou vs. markýza

Pohyblivá střecha

Systém odolný proti slunci, dešti a prudkému větru – moderní spojení interiéru s exteriérem.  Pohodový pobyt venku za každého počasí, s pergolou od nás můžete grilovat, když máte chuť – déšť, silný vítr a chlad již nejsou překážkou, žádné uklízení zahradního nábytku, grilu, či hraček dětí před deštěm... Dlouhá životnost posuvného systému (testováno na 20 let každodenního používání). PVC střecha je vysoce odolná proti mechanickému poškození, nepromokavá, nenasákavá, stálobarevná a nehořlavá.

Markýza

Klasická "pruhovaná" markýza od většiny prodejců slouží pouze jako ochrana proti slunci. Není konstruovaná pro odvod dešťové vody, která vytváří kaluže v textilii a prosakuje skrz ni. Ani vítr nedělá lehké konstrukci dobře. Výhodou jsou bezesporu nízké pořizovací náklady, ale pouze za předpokladu, že vám markýzu nepoškodí déšť nebo neodnese vítr. Poté vám nezbyde než markýzu demontovat, případně opravit poškozenou stěnu domu, a řešit ochranu terasy jiným způsobem... A náklady rostou.

U nás nabízíme řešení i pro ty, kteří chtějí více než chránit před sluncem, ale konstrukce pergoly nad hlavou jim není příjemná. Revoluční markýzy T-CODE a T-HIDE s integrovanými otvory pro odtok vody a pevnou konstrukcí z nejlepších materiálů výrazně posouvají limity markýz, které jsme dosud znali.