Lamelové pergoly

Plnohodnotný letní obývací pokoj 

Lamelové neboli bioklimatické pergoly vytváří plnohodnotný obytný prostor. Jednoduše uzavřete lamelovou střechu a boční stěny roletami nebo posuvnými skly a vytvoříte si soukromý prostor i úkryt před přílišným sluncem, deštěm ( 100% vodotěsné!!) nebo nepříznivým studeným počasím. Moderní lamelové pergoly poskytují větší obytný venkovní prostor bez nutnosti každodenního uklízení nábytku, hraček nebo oblíbených knih. Elegantní, vzdušné i variabilní konstrukce jsou naprosto bezúdržbové a skvěle fungují.

 
        
          
 Nehlučné natáčecí i stahovací lamely , zcela vodotěsné

Střecha je tvořena profilovanými lamelami, které si libovolně natáčíte dle pohybu slunce, nebo je při dešti úplně zavřete. Střecha je rovná (beze sklonu). I přesto je 100% odolná proti dešti, slunci, větru, i sněhu.  Voda ze střechy je odváděna důmyslným systémem odtokových žlabů uvnitř konstrukce pergoly a odtéká do kanalizace, nebo třeba jen pod záhon s květinami. Pro potřeby údržby pergoly nebo domu je možná chůze po střeše pergoly. Lamelová bioklimatická pergola OPERA , BRERA, nebo pohyblivé pergoly NOMO, TECNIC i další  k dispozici v našem showroomu  STAVEKO TRADE 170, přijeďte se podívat. Skvělá italská káva k dispozici.

 

 Hliníkové lamelové pergoly STAVEKO TRADE

Každou pergolu vyrábíme na zakázku. Přizpůsobíme ji vaším představám i technickým možnostem daného prostoru. 
S výběrem Vám rádi pomůžeme, pro lepší představu zpracujeme vizualizaci.
 
 
Integrované rolety BEZ dalších přídavných konstrukcí

Boční stěny mohou být otevřené, zasklené (pevná nebo posuvná skla), nebo je vyplní screenové rolety. Rolety jsou kompletně integrované v konstrukci pergoly a pokud je zrovna nepoužíváte, nic vám nebrání ve výhledu do krajiny nebo zahrady.

 

Konstrukce BEZ viditelných šroubů, kabelů a nedokonalých detailů

Luxusní lamelové pergoly italského výrobce Pratic jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů, jsou důmyslně technicky propracované a pyšní se perfektním designem v každém detailu. Veškeré pohyblivé mechanismy a elektronické systémy jsou ukryty uvnitř konstrukce pergoly.

 

Hliníkové lamelové pergoly STAVEKO TRADE

 Naše pergoly jsou plnohodnotné stavby, které změní ráz domu a zahrady k nepoznání. Dáváme prostoru smysl.
 
 
Pomocník BEZ nutnosti údržby

Konstrukce lamelových pergol je celohliníková a bezúdržbová. Nepříznivé počasí ji může pouze ušpinit. Pokud vám s oplachem běžných nečistot a prachu z jejího povrchu nepomůže pořádná letní bouřka, můžete ji čas od času opláchnout hadicí či provést důkladné čištění podle našeho návodu. Případně věnujte volný čas své rodině a nechte servis na nás.

 

Luxus pobytu venku

Luxusní lamelové pergoly vám to umožní i za nepříznivého počasí. Využijte konzultaci zdarma. Pomůžeme vám s výběrem, připravíme vizualizaci, zkrátka se postaráme o zakázku od A do Z.

Zkuste si život pod pergolou od Staveko Trade a navštivte některé naše veřejně přístupné realizace. Vychutnejte si kávu nebo dobré jídlo v restauracích a hotelech, kde jsme již různé typy moderních pergol realizovali.